Nyhet!

Vegansk is

Ny unik, vegansk smak med inspirasjon fra juicekategorien som tilskudd til vår smoothie-familie. Kun 61 kcal, 0 % fett og 31 % fruktinnhold. Tenk deg sorbet med pære-, sitron- og ingefærsmak når du vil ha deg en liten pust i bakken!

Se all vår iskrem

Vi brenner for iskrem, gleden den gir, smaksopplevelsene og det herlige friminuttet den gir på sitt aller beste. Vi har iskrem for liten og stor - fra den største søtmonsen til den helse- og sunnhetsbevisste og alt i mellom disse to. Vi ser frem til å levere det beste vi har til et stopp i nærheten av deg - fra vår fryser til din fryser. Velkommen til Den Norske Isbilens iskremunivers.

Vegansk smoothie-is med smak av kiwi

Nü Smoothie Kiwi

Friskt og fruktig pust inn i iskremmarkedet. En smoothie-is med smaksmessige aner helt fra Kina, Kiwi'ens opprinnelsesland. Kiwi tilhører bærfamilien, og er kjent for sin helt egenartige smak. Det synes vi å ha klart å gjenskape også i denne veganske smoothie-isen med bare 62 kcal og 0 % fett!

Smoothie is på pinne med sitron, pære og ingefærsmak.

Nü Smoothie Pære, Sitron & Ingefær

Unik smakskombinasjon! Tre veldig unike smaker som sammen gir en utrolig god kombinasjon av sødme, syre og den varmende munnfølelsen som ingefær kan gi. Med sine 61 kcal og 0 %, så er dette isen du kan kose deg med på den gode måten.

Bringebær smoothie is på pinne

Nü Smoothie Bringebær

Bringebær gir en søt, frisk og fyldig smaksopplevelse på samme tid. Det håper vi du skal kjenne igjen i vår veganske smoothie med 77 kcal pr is og 0 % fett. Velsmakende og sunn på samme tid.

Rød smoothie is på pinne med smak av skogsbær

Nü Smoothie Skogsbær

Skogsbær er den cocktailen av bær som naturen i den nordlige delen av verden selv skaper. Vi har skapt en ny, vegansk smoothie med silkemyk konsistens som har hele 70 % fruktinnhold, 66 kcal og 0 % fett . Skogens fristelse i smoothie-form, nam!

«Fantastisk! Denne skal jeg fylle opp fryseren med neste gang Isbilen kommer forbi»
- Mari 27 år, Bergen.
Illustrasjon av Isbilen
Underveis med det beste fra vår fryser til din fryser