Den Norske Isbilen

Fra frys til frys! Med isbilene sørger vi for at kvaliteten er på sitt beste med en ubrutt fryselinje helt hjem til fryseren din. Store deler av iskremen vi selger produseres ved en av Norges få gjenværende iskremfabrikker – Isbjørn Is.

Våre hyggelige selgere hjelper deg gjerne med å finne din nye favorittis!

 

Om Den Norske Isbilen

Vi er stolte over kvaliteten på produktene våre, og med isbilene sørger vi for at kvaliteten er på sitt beste med en ubrutt fryselinje helt hjem til fryseren din. Store deler av iskremen vi selger produseres ved en av Norges få gjenværende iskremfabrikker – Isbjørn Is. Vi jobber hele tiden med å utvikle nye smaker slik at det alltid skal være noe som frister. I tillegg til is kan vi også friste med diverse fiskeprodukter og andre middagsretter Velkommen til en hyggelig handel! Lytt etter «Norge Rundt-melodien», vi kjører stort sett i ditt nabolag hver 2. eller 4. uke i høysesong.

 

 

Isglede på veien til deg!

 

Historien om Den Norske Isbilen

For femti år siden var det bare et fåtall vestlendinger som var så heldige at de kunne få tak i Isbjørn Is, og da bare hvis de ikke bodde alt for langt unna nærmeste butikk. For at flere skulle få gleden av å smake den gode iskremen, ble Den Norske Isbilen etablert. I den spede begynnelsen var det bare en håndfull biler som rullet rundt på Østlandet i all slags vær. Vi forstod raskt at flere ville smake på iskremen vår, så i dag så har vi nesten 100 isbiler på veiene i så godt som alle Norges kommuner! Vi kjører Norge rundt med kjenningsmelodien til nettopp «Norge Rundt».