Fromasj Karamell
Velsmakende karamellfromasj med karamellsaus. Silkemyk konsistens. Fromasjen må tines ca. 2 timer i romtemperatur eller 1 døgn i kjøleskap før servering.
Tips! Snu gjerne boksen på hodet over en tallerken og fromasjen er klar til servering.
Ingredienser
Fromasj: vann, kremfløte (30%), sukker, glukose, skummetmelkpulver, gelatin, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (johannesbrødkjernemel, dekstrose, trinatriumsitrat, karragenan), mysepulver, karamell, karamellaroma, fargestoff (karamell, annattoekstrakt).
Karamellsaus (7,5%): invertsukker, sukker, vann, fortykningsmiddel (karragenan), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Kan inneholde spor av:
Gluten, nøtter, hasselnøtter, soya
Næringsinnhold
Per 100 g
Energi 940 kJ (220 kcal)
Fett 12 g
– hvorav mettede fettsyrer 7.7 g
Karbohydrat 25 g
– hvorav sukkerarter 20.6 g
Protein 3.5 g
Salt 0.1 g
Produktinfo
Nettoinnhold: 0,8 liter
Oppbevares ved -18 °C eller kaldere. Best før: se datomerking.
Produsert av Isbjørn Is AS for Den Norske Isbilen AS.