Fromasj Sitron
Velsmakende sitronfromasj med sitronsaus. Frisk og lett syrlig dessert. Fromasjen må tines ca. 2 timer i romtemperatur eller 1 døgn i kjøleskap før servering.
Tips! Snu gjerne boksen på hodet over en tallerken og fromasjen er klar til servering.
Ingredienser
Fromasj: vann, kremfløte (28,5 %), sukker, glukosesirup, skummetmelkpulver, gelatin, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (johannesbrødkjernemel, trinatriumsitrat, karragenan), mysepulver, sitronsyltetøy, aroma, fargestoff (betakaroten).
Sitronsaus (7,5%): vann, sukker, glukosesirup, sitronsyltetøy, stabilisator (natriumalginat, pektiner), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (lutein, annattoekstrakt, norbixin), gurkemeieekstrakt.
Kan inneholde spor av:
Gluten, hasselnøtter
Næringsinnhold
Per 100 g
Energi 844 kJ (202 kcal)
Fett 11 g
– hvorav mettede fettsyrer 7.73 g
Karbohydrat 22 g
– hvorav sukkerarter 18 g
Protein 3.7 g
Salt 0.15 g
Produktinfo
Nettoinnhold: 530 g
Oppbevares ved -18 °C eller kaldere. Best før, ofte god etter: se stemplingsdato.
Produsert av Isbjørn Is AS, 5303 Follese.